JJ Fotografie. Jeroen Jansen, freelance fotograaf uit Den Haag met oog voor snelle acties. Concertfotografie als specialisme. Reisfotografie als passie en uitdaging. Portretfotografie als diepgaander contact. Achter elk portret zit een verhaal. Fotojournalistiek met een vleugje kunst. Basiskennis van videografie.

Contact

portret JJJJ Fotografie. Jeroen Jansen, freelance fotograaf uit Rijswijk met oog voor snelle acties. Concertfotografie als specialisme. Reisfotografie als passie en uitdaging. Portretfotografie als diepgaander contact. Achter elk portret zit een verhaal. Fotojournalistiek met een vleugje kunst. Basiskennis van videografie.

Waarom mij inhuren als concertfotograaf?
Na jarenlange ervaring weet ik de emotie van de artiest vast te leggen. Ik stel me bescheiden op, kies mijn eigen plek, laat me niet afleiden en pak het moment dat nodig is.
Interesse? Mail mij!

Waarom mij inhuren als evenementenfotograaf?
Wil je alleen maar ingeflitste groepsportretfoto’s van het publiek, dan ben je niet aan het juiste adres. Wil je een verslaglegging in sfeerbeelden van het hele evenement, waarin zowel de sponsors, de artiesten, het publiek, het backstagegedeelte worden vastgelegd, ga dan een keer met mij in gesprek en wie weet wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ik werk hard, probeer zoveel mogelijk te doen in de beschikbare tijd en lever volgens afspraak de foto’s aan.
Interesse? Mail mij!

Waarom mij inhuren als reisfotograaf?
Ik laat het echte leven zien van een stad, niet alleen de toeristische trekpleisters, maar ook de rauwe straatbeelden van de niet-toeristische wijken. De spontane ontdekkingen die volgen uit gewoonweg struinen door de verschillende straten. Geen stockfotografie, maar echte beelden uit het leven gegrepen. Met de mogelijkheid om reiservaringen te verwoorden in begeleidende tekst.
Interesse? Mail mij!

Waarom mij inhuren als portretfotograaf?
Van te voren volledig uitgedachte foto’s? Nee, liever niet. Ik wil namelijk met je praten, de tijd voor je nemen. Liever drie uur en een foto die de kern van jou raakt, dan een half uur en alle standaard foto’s die je bij iedere portretfotograaf kan laten maken.
Interesse? Mail mij!

Please correct form

required *